donderdag 29 juni 2017

Roghorst-feest groot succes

Eind juni vierde de Roghorst haar 40-jarig bestaan. In 1977 werden namelijk de laatste woningen opgeleverd. Het feest was een groot succes. Jong en oud genoot van de muziek, een springkussen, een puzzelspeurtocht door de wijk en een gezamenlijke picknick.Een leuke manier om elkaar op een andere manier te ontmoeten. Er zijn veel leuke foto's gemaakt.



Het feest begon donderdag 22 juni met een optreden van de Stedelijke Muziekvereniging "De Harmonie" Wageningen. Gelukkig ging het precies goed met de regen en een groot aantal bewoners genoot van een muzikale avond.

Ook zondag 25 juni bleef het droog. Op het Populierenveldje was vanaf een uur of drie het gezellig druk. Het Roghorst-duo 'SEC' trad op, kinderen werden geschminkt, er was een foto-speurtocht en Ill Skill Squad gaf een breakdance workshop. Een van de eerste bewoners, Sjaak Driessen, hield een enthousiaste speech over wonen en leven in de Roghorst: "Een prachtwijk met veel gelukkige mensen en weinig verkeersdrempels." De dag werd afgesloten met een gezellige picknick en een optreden van het jazz-combo 'De Mannetjes'.

Bekijk hier de foto's. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten