zaterdag 23 mei 2020

Reactie op persbericht B&W Wageningen

Het bestuur van de BBR heeft een brief geschreven aan de gemeenteraad. Hierin reageert de BBR op het persbericht van B&W over de bereikbaarheid van Wageningen. Voorzitter Frank Hoeberichts stelt: "Het Wagenings College dupeert de Horsten." Lees hier de volledige brief ->





Overigens is het definitieve besluit voorlopig nog niet gevallen. De gemeenteraad is nu aan zet, die beslist of dit advies van B&W ook echt namens de gemeente Wageningen naar de Provincie Gelderland gaat. Daarover wordt 15 of 16 juni voor het eerst vergaderd.

Burgers en bedrijven kunnen dan hun meningen geven, uiteraard nodigen we iedereen uit om van zich te laten horen. Kijk hiervoor op: https://wageningen.raadsinformatie.nl 

Naast de gemeente geven ook andere belanghebbenden, zoals de gemeente Ede, WUR, bewonersverenigingen, belangenorganisaties, etc een advies. Alle adviezen moet voor 17 juli binnen zijn. De provincie hakt dan uiteindelijk in het najaar de knoop door: wel of geen campusroute.

Voor het opstellen van het BBR-advies willen graag met onze leden in gesprek via een bijeenkomst, daar komen we zo snel mogelijk op terug. Mogelijk organiseren wij deze bijeekomst online.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten