vrijdag 20 mei 2016

Gezocht wijkambassadeurs 'Wageningen Woont Duurzaam'

Om alle woningeigenaren in Wageningen stap voor stap op weg te helpen naar een steeds duurzamer en uiteindelijk zelfs energieneutrale woning slaan Coöperatie Vallei Energie, de gemeente Wageningen en de organisatie ‘Hoom’ de handen ineen.  In oktober 2016 start een grootschalig collectief inkoopproject voor onder andere isolatie en zonnepanelen. Hiervoor zoekt de gemeente Wijkambassadeurs. Is dit iets voor u? Kom dan naar de informatieavond op 26 mei.

Om van 'Wageningen woont Duurzaam' zoveel mogelijk een project van- voor- en door Wageningers zelf te maken zoekt de gemmente wijkambassadeurs die dit voorjaar (mei-juni) kunnen meedenken en in de periode september-november een aantal uur kunnen helpen met bijvoorbeeld:
  • het uitzetten van een wijk-behoefte-enquête
  • het enthousiasmeren van straatgenoten voor het treffen van besparende maatregelen
  • het organiseren van een energieparty aan huis
U hoeft geen kennis te hebben van energie(besparing) om ambassadeur te worden. Enthousiasme is wel een vereiste; samen helpen we Wageningen weer een stapje dichter bij Energieneutraal 2030.

Klimaatstraatfeest

Dit project kan heel goed samengaan met straatdeelname in het  Klimaatstraatfeest, dat afgelopen jaar een groot succes was in Wageningen. Ook als u daar meer over wilt weten bent u van harte welkom.

Tijdens een gezellige inloopavond op donderdag 26 mei  in het Heerenstraat Theater vertellen wij u alles over dit project. Kent u meer mensen in uw straat of buurt die ambassadeur zouden willen zijn? Kom dan vooral samen! Aanmelden mag maar hoeft niet. U kunt binnenlopen tussen 20u en 22u.

Bent u niet in de gelegenheid maar wilt u wel graag ambassadeur worden neem dan contact op met sanne.meelker@wageningen.nl, 0317-492922

Geen opmerkingen:

Een reactie posten