donderdag 27 april 2017

40 jaar Roghorst: feest!

In 1977 werden de laatste huizen in de Roghorst opgeleverd door de aannemer. Onze mooie wijk was daarmee klaar. Nu 40 jaar later vieren we dat met een spetterend wijkfeest op zondag 25 juni. Ontmoeting staat centraal en voor jong en oud is er van alles te beleven. We kunnen overigens nog zeer goed hulp gebruiken bij de voorbereiding en op de dag zelf.Een enthousiaste werkgroep is op dit moment een mooi programma aan het voorbereiden. En de eerste activiteiten zijn al bekend. De opmaat voor het buurtfeest wordt al gegeven op donderdagavond 22 juni met een concert door de Harmonie op het Populierenveldje.

Zondag 25 juni start het feest om 15.00 uur en zijn allerlei dingen te beleven in de wijk. Zo wordt er voor de jongste bewoners een groot springkussen opgesteld en kunnen zij een ritje maken met een echte paardenkoets door de wijk. Oudere kinderen kunnen mee doen aan een spannende fotospeurtocht. Bovendien is voor hen er een uitdagende break dance-workshop gegeven door Ill Skill Squad. Rond 18.00 uur is er een gezamenlijke picknick op het Populierenveldje (eigen eten en drinken meenemen). De dag wordt afgesloten met nog meer muziek.

Het Roghorst-feest is de plek om andere bewoners uit de wijk te leren kennen en om oud-bewoners te ontmoeten. We zijn nog volop bezig met de organisatie. Hoe meer mensen er mee helpen, hoe mooier het feest wordt. Heb je idee├źn en/of tijd om mee te helpen? Laat het ons dan even weten


Geen opmerkingen:

Een reactie posten