maandag 8 maart 2021

Plannen om Trapveldje te vernieuwen



Op initiatief van Sportservice Wageningen worden er plannen gesmeed om het sportveldje naast de Piekschool te vernieuwen. Deze organisatie heeft een aantal keer zogenaamde pauzesport georganiseerd op de Piekschool en kwam toen tot de conclusie dat het huidige trapveldje zijn beste tijd heeft gehad.

Het idee is om samen met de Piekschool, de BBR en de gemeente tot een ontwerp te komen voor een nieuw speelveld dat aansluit bij de behoeften van de school én de buurt. Voor de financiering zal er een beroep worden gedaan op subsidie vanuit de gemeente en de Piekschool zal een sponsorloop gaan organiseren.

Momenteel wordt het speelveldje naast de Kardinaal Alfrink school in de Tarthorst opnieuw ingericht onder leiding van Sportservice Wageningen. Er is een ontwerp bedacht waarbij de scholen meer gymlessen in de buitenlucht kunnen verzorgen. Ook zal de inrichting meer uitdaging bieden aan kinderen om in de schoolpauzes en na school te sporten en te spelen.

Als er mensen zijn die willen meedenken over de invulling van het nieuwe speelveld in de Roghorst, stuur dan een mailtje aan belangenroghorst@ziggo.nl.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten